Du skal ikke bare jobbe - du skal leve også

Mentorsamtaler for deg som er 

leder eller gründer

Tar jobb og forpliktelser så mye plass, at det som gir deg ro, glede og overskudd alltid må vike? Står du fast i utfordringer på jobb som aldri løses? Lurer du på om du er god nok? Er du tydelig overfor deg selv og andre på bedriftens visjon, verdier og retning? Er det ensomt å være leder eller gründer?

Ønsker du at bedriften din skal være bærekraftig? Da er det lurt å også tenke indre bærekraft. Med indre bærekraft mener jeg hvordan du kan jobbe og drive som gründer eller leder uten å bli utbrent og miste gnisten. Ingen strategi, nye produkter eller markedsføringskampanje vil fungere optimalt om ikke DU og dine MEDARBEIDERE har det bra i hverdagen. Jeg har selv vært utbrent, og har både fagkompetanse og egne erfaringer som jeg gjerne vil lære bort videre.

Hva kan jeg hjelpe med?

Jeg er en mentor/rådgiver som kan se på bedriften din fra mange ulike sider:


Fagkompetanse i bedriften, personlige styrker, ferdighetstrening, mental trening, stressmestring, fokus/konsentrasjon, kundeservice, kundekommunikasjon, rutiner og struktur, markedsføring, årshjul, verdier og visjon er blant temaene vi kan se på i felleskap. 


Formålet er at du skal ha en jobb med høy trivsel, gode utviklingsmuligheter, positive utfordringer som du vokser på, mestring og mening - MEN UTEN Å JOBBE DEG LEI og i verste fall miste all motivasjon og gnist. 

Halv pris som referansekunde

Hvis jeg kan bruke dine erfaringer med meg som referanse, får du halv pris på seks ukentlige samtaler med meg.


Da koster det bare 400 kr pr samtale!


Rett under her kan du booke din første samtale med meg :)